Om Kærlige Krydderurter

Idéen til denne blog blev skabt efter en tur i Torvehallerne med min kammerat, Jacob. Jeg havde lige købt tre friske og fine krydderurter.

Jeg har levet vegetarisk siden maj 2009. Det faldt mig naturligt at skære kødet fra, så det var ikke et stort, besværligt valg. Da jeg træf beslutningen, blev jeg bidt af en gal vegetar, der gjorde mig begejstret for at lave mad, og ikke mindst eksperimentere med nye og gamle opskrifter. Jeg er ganske udmærket til at kokkerere. Jeg er glad for god mad, men jeg har svært ved at motivere mig til kun at lave mad til mig selv. Her kommer Jacob så delvist ind i billedet.

Min kammerat, Jacob, er ikke vegetar, men er virkelig glad for at lave mad. Han er også virkelig god til det. Når vi laver mad sammen, ping-pong’er vi bare derudad i køkkenet. Til dels, i hvert fald. Jacob vil gerne lave mad med mig, hvilket også motiverer mig. Jacob er her også, så jeg undgår, at denne blog kun omhandler desserter, da jeg er virkelig glad for at bage kager. Det betyder dog ikke, at der ikke vil være kageopskrifter!

Den originale idé var at lave en vlog. Jeg tænker dog, at det (også) er praktisk med en blog.

Jacob har fået en månedlig køddag på bloggen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s